Εταιρεία

H SB BioAnalytica A.E είναι η κορυφαία Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Βιοτεχνολογικών Εφαρμογών που υποστηρίζει την έρευνα των επιστημών ζωής και την σύγχρονη In Vitro Ιατρική Διαγνωστική.

Όραμα

Το όραμα της «SB BioAnalytica» είναι να παραμείνει ο κύριος προμηθευτής πρωτοποριακών και ολοκληρωμένων λύσεων σε κάθε πεδίο του τομέα των Βιοεπιστημών στην Ελλάδα ιδιαιτέρως των σύγχρονων επιστημονικών κατακτήσεων της Γονιδιωματικής και Πρωτεωμικής. Στόχος μας είναι η επιτυχής ενσωμάτωση προϊόντων προηγμένης τεχνολογίας μέσω εξειδικευμένων υπηρεσιών μεταφοράς τεχνογνωσίας, εφαρμογές και εξειδικευμένες υπηρεσίες σε κάθε επιστημονικό εργαστήριο με αντικείμενο την έρευνα ή τη διάγνωση. Η δέσμευσή μας αυτή απέναντι στους πελάτες μας καθορίζει την υπεροχή της «SB BioAnalytica» στην ανάπτυξη εφαρμογών, την τεχνική υποστήριξη και την εξυπηρέτηση των πελατών μας, διαφοροποιώντας την εταιρεία μας από τους ανταγωνιστές μας. Σκοπός της «SB BioAnalytica» είναι να παίξει πρωτεύοντα ρόλο στην ανάπτυξη και επέκταση του τομέα της βιοτεχνολογίας στην Ελλάδα. Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να συμβαδίσουμε με την τεχνολογική πρόοδο και να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις και απαιτήσεις της αγοράς.

Έρευνα και Ανάπτυξη

Πέρα από τα πολυάριθμα και επιτυχημένα προγράμματα έρευνας που συμμετείχε και συμμετέχει η SB BioAnalytica σε συνεργασία με Πανεπιστήμια, Ερευνητικούς Φορείς και Επιστήμονες , η εταιρεία μας συμμετέχει και στη Γενότυπος Α.Ε με σκοπό την εφαρμογή πρωτοποριακών τεχνολογιών στη σύγχρονη διάγνωση και θεραπεία.