Συνέδριο Μεταγγισιοθεραπείας 2014, Καλαμάτα

 

 SBBIO__4PAGER_3+4

Συνέδριο Ηρακλείου

Η εταιρία μας συμμετείχε επιτυχώς στο συνέδριο “Genomic Medicine in the Mediterranean GM2” που έλαβε χώρα στο Ηράκλειο της Κρήτης από τις 2-5 Οκτωβρίου 2013.

Οι εργασίες του συνεδρίου αφορούσαν τη συμβολή νέων τεχνολογιών στην έρευνα της γενετικής ενώ στους συμμετέχοντες συμπεριλαμβάνονταν φοιτητές και ερευνητές από όλο τον κόσμο.

Η εταιρία μας αντιπροσώπευε την εταιρία illumina με αντίστοιχη ομιλία για τα μελλοντικά σχέδια της illumina στην κλινική έρευνα.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στις ιστοσελίδες http://www.gm2conferences.com και www.illumina.com.

Μοριακός έλεγχος, απόλυτη ασφάλεια, έλεγχος μοναδιαίου δότη, ΛΥΣΗ SAFEBLOOD BIOANALYTICA

Δ’ Πανελλήνια Διημερίδα Παθολογικής Ανατομικής: 19-21 Απριλίου 2013

Με χαρά σας προσκαλούμε στη Δορυφορική Διάλεξη που πραγματοποιεί η εταιρία μας στα πλαίσια της Δ’ Πανελλήνιας Επιστημονικής Διημερίδας Παθολογικής Ανατομικής.

Δορυφορικό Συμπόσιο

Με χαρά σας προσκαλούμε στη Δορυφορική Διάλεξη που πραγματοποιεί η εταιρία μας στα πλαίσια του 8ου Σεμιναρίου Ελληνικής Εταιρίας Μεταγγισιοθεραπείας. Ομιλητές είναι ο Jean Pierre Allain, Prof. Transf. Medicine, Department of Haematology, University of Cambridge και o Adonis Stassinopoulos, VP Scientific Affairs, Cerus Corporation.

Εξελίξεις 2013

Δείτε το φυλλάδιο εδώ.

Συμμετοχή στο 12ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Γενετικής

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012, στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου, το 12ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Γενετικής, υπό την Αιγίδα της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών (καθηγητής Εμμ. Καναβάκης), με θέμα «Επιγενετικοί Μηχανισμοί στη Βιολογία και Ιατρική».

Η εταιρία μας SafeBlood BioAnalytica είχε ενεργό συμμετοχή τόσο με stand στο χώρο του σεμιναρίου όσο και με παρουσίαση νέων τεχνολογιών στο ακροατήριο. Οι νέες τεχνολογίες στο χώρο της Επιγενετικής των διεθνώς αναγνωρισμένων οίκων Qiagen και Illumina παρουσιάστηκαν στο συνέδριο από τις διακεκριμένες επιστήμονες, συνεργάτιδες της εταιρίας μας Δρ. Χριστιάννα Ζυγούρη και Δρ. Μαρία Σπαχίδου.

Η μελέτη για την άδεια κυκλοφορίας του συστήματος Αδρανοποίησης INTERCEPT για τα ΕΡΥΘΡΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ έχει εισέλθει στη Φάση ΙΙΙ

Η εταιρία μας SafeBlood BioAnalytica, αποκλειστικός διανομέας του οίκου CERUS, με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνει ότι η μελέτη για την άδεια κυκλοφορίας του συστήματος Αδρανοποίησης INTERCEPT για τα ΕΡΥΘΡΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ έχει εισέλθει στη Φάση ΙΙΙ.

Το σύστημα INTERCEPT ΕΡΥΘΡΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ θα επιφέρει επανάσταση στην Ασφάλεια του Μεταγγιζόμενου Αίματος καθώς θα διασφαλίζει τις Μεταγγίσεις από τους νεοεμφανιζόμενους μολυσματικούς παράγοντες!

Το σύστημα INTERCEPT ΕΡΥΘΡΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ έρχεται να συμπληρώσει τη γκάμα των προϊόντων Αδρανοποίησης INTERCEPT που κυκλοφορούν ήδη στην Παγκόσμια Αγορά και διασφαλίζουν το Πλάσμα και τα Αιμοπετάλια προς μετάγγιση.

Το σύστημα INTERCEPT έχει ήδη “αποστειρώσει” πλέον των 1.300.000 μονάδων Πλάσματος και Αιμοπεταλίων παγκοσμίως στις 15 χώρες και στα 90 Κέντρα Αίματος όπου εφαρμόζεται το σύστημα στην πρακτική των μεταγγίσεων. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία.

Ακόμα πιο ασφαλές Αίμα για Μετάγγιση υπερευαίσθητη διάγνωση HIV-1

Το ULTRIO NAT TMA σύστημα του οίκου Novartis Diagnostics διασφαλίζει το Μεταγγιζόμενο Αίμα από μετάδοση των ιών HIV-1, Ηπατίτιδας C, Ηπατίτιδας Β και στα 5 Κέντρα Μοριακού Ελέγχου της χώρας μας σώζοντας έως σήμερα 700μεταγγιζόμενους (κατ’ εκτίμηση) από τους τρεις αυτούς ιούς.

Ειδικά για τον ιό HIV το ULTRIO NAT TMA είναι το μοναδικό παγκοσμίως σύστημα για την Αιμοδοσία που ελέγχει την ύπαρξη του ιού στο Αίμα προς Μετάγγιση ελέγχοντας όχι μια αλλά σε δύο περιοχές του ιού αποφεύγοντας έτσι μοιραία διαγνωστικά λάθη.